Hozzávalók:
- 4 db főtt tojás,
- só,
- fehér bors,
- 2 tk mustár,
- 1 ek olivaolaj,
- 2 ek 20 %-os tejföl,
- 3 szál újhagyma vékonyra felkarikázva,
- 1/2 fej lila hagyma felapritva,
- 1 tálca csíra – (nekem lucerna csíra volt )
- 1/2 kígyóuborka felaprítva,
Elkészítése:
A kemény tojások sárgáját, az olajat, a tejfölt, és a mustárt aprítóba teszem, és simára keverem. Kiöntöm egy tálba, és hozzákeverem a felaprított zöldségeket, és a csírát.
A főtt tojás fehérjéket szintén az aprítóba teszem, és egyet pörgetek rajta, vagy késsel felkockázom. Hozzákeverem a mártáshoz. Végül kevés sót , és borsot adok hozzá. A tetejére vékonyra karikázott lila hagymát teszek díszítésnek.
dekorációként kapott egy kis csírát 🙂
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: