Anna konyhája

Frankfurti zöld mártás

dsc02359.JPG
 

Hozzávalók:

  1. 4 db főtt tojás,
  2. só,
  3. fehér bors,
  4. 2 tk mustár,
  5. 1 ek olivaolaj,
  6. 2 ek 20 %-os tejföl,
  7. 3 szál újhagyma vékonyra felkarikázva,
  8. 1/2 fej lila hagyma felapritva,
  9. 1 tálca csíra – (nekem lucerna csíra volt )
  10. 1/2 kígyóuborka felaprítva,

Elkészítése:

A kemény tojások sárgáját, az olajat, a tejfölt, és a mustárt aprítóba teszem, és simára keverem. Kiöntöm egy tálba, és hozzákeverem a felaprított zöldségeket, és a csírát.

A főtt tojás fehérjéket szintén az aprítóba teszem, és egyet pörgetek rajta, vagy késsel felkockázom. Hozzákeverem a mártáshoz. Végül kevés sót , és borsot adok hozzá. A tetejére vékonyra karikázott lila hagymát teszek díszítésnek.

dsc02347.JPG

dsc02348.JPG

dsc02358.JPG

dekorációként kapott egy kis csírát  🙂

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!