Hozzávalók:
Elkészítése:
Készítek 4 db pitát.
Elkészítem a tzatziki salátát. A lila hagymát a paprikát, és a paradicsomot vékony karikákra szelem.
A csirkemellet 1 cm-es csíkokra vágom. Alaposan befűszerezem, majd szobahőmérsékletű kacsazsírt öntök rá, és alaposan összekeverem. Legalább 2-3 órára, vagy egy éjszakára a hűtőben pihentetem.
Egy serpenyőbe a zsírral együtt felforrósítom, és kevergetve – rázogatva kb 10 perc alatt készre sütöm. A hús ne száradjon ki, de kívülről szép piros kérget kell kapnia.
Összeállítás:
A felfúvódott pitát kettévágom, és az üreget betöltöm. Első rétegbe tettem a gyros húsit, majd rápakoltam a zöldeket szeletenként, végül a tzatzikivel teljesen kitöltöttem. Isteni volt, jó étvágyat !