Hozzávalók :
Elkészítése:
A vöröshagymákat és a gombát megtisztítom, felaprítom.
3 ek olajon az egyik vöröshagymát üvegesre párolom, sózom, majd hozzáadom a gombát, és a saját levében együtt párolom tovább. Gyakori kevergetés mellett zsírjára sütöm.
Egy másik edényben olajon szintén megpárolom a vöröshagymát, hozzákeverem a darált sonkát, vagy húst ( esetleg vegyesen ! ), és a hús fehéredéséig kevergetem, majd sózom, borsozom, a többi fűszerrel ízesítem. Paradicsomlével elkevert ketchuppal felöntöm, és közepes lángon, félig lefedve, időközönként kevergetve készre párolom.
A spagettit sózott, bő, lobogó forrásban lévő vízben magvasra főzöm. Leszűröm, és egy tűzálló tálba szétterítem. Ráöntöm a párolt gombát és a paradicsomos darált húst, megszórom a reszelt sajt felével, és két favilla segítségével lazán megforgatva összekeverem. Tetejét a maradék reszelt sajttal megszórom.
200°C-on addig sütöm ,amíg a tetejére a sajt ráolvad. Házi ketchuppal és plusz reszelt sajttal megszórva tálalom.