Anna konyhája

Karfiol leves

 dsc00868_masolata.JPG

Hozzávalók:

  1. 3 szál sárgarépa,
  2. 2 szál petrezselyem,
  3. 1 fej karfiol,
  4. őrölt pirospaprika,
  5. só, bors,
  6. kurkuma,
  7. 5 dkg rizs,
  8. tejföl

Elkészítése.

Megtisztítom a répákat, és felkarikázom őket, a karfiolt rózsáira szedem, és megmosom. A rizst megmosom.

2-3 ek olajon megdinsztelem a répákat, majd 1 kk pirospaprikát szórok rá, és felengedem vízzel. Amikor forr belerakom a karfiolt, és a rizst is, majd sózom, borsozom, 1 kk kurkumát szórok rá. Elkeverem és a zöldségek megpuhulásáig főzöm.Forrón tálalom, aki szereti a tányérjában tejfölt tehet rá.

dsc00870_masolata.JPG

 

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!