Anna konyhája

Gránátalma, a sokmagvú egészségőr

 

 

Ivólé elkészítése:

A gránátalma termésfalát ( 8-10 db )éles késsek bevágom, és kézzel könnyen kettétöröm, ha szükséges negyedelem. Egy tompa élű késsel vagy kiskanállal a magvakat kikotrom.Egy mélyebb tálba teszem, és összeturmixolom. Műanyag szűrőkanálba öntöm, és egy merőkanál domború felével jól megnyomkodva leszűröm. Egy kanál mézet jól elkeverek benne, majd egy csavaros tetejű üvegbe öntöm. Hűtőben 1-2 hétig eláll, de legjobb, hetente frisset készíteni. Minden nap egy kis boros pohárral fogyasztva, sokat tehetünk az egészségünkért !!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!