Anna konyhája

Körte chips

 

Elkészítése:

A körtéket megmosom, a szárukat levágom, és uborka szeletelővel vékony szeletekre vágom. Amikor a magházhoz érek, késsel kikanyarítom, és szeletelem tovább !

Az aszalógép tálcáira rendezem a körte karikákat, és pár óra alatt ropogósra szárítom. Szárítás közben a megszáradt szeleteket mindig kiválogatom, a többit tovább szárítom.

Pár napig egy selyempapírral bélelt kosárba teszem, hálóval letakarom, és néha átforgatva szikkasztom.

Végül egy zárható papírdobozba tárolom.

Legszívesebben mindet elkóstolgatnám, de akkor mi marad télire ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!