Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemelleket vékony szeletekre vágom.
A tejben elkeverem a zúzott fokhagymát,sózom, borsozom, majd belerakom a húst és egy éjszakára benne is hagyom, hogy a fokhagymás íz jól átjárja.
Másnap a hússzeleteket jól lecsöpögtetem, és a szokásos módon lisztbe, felvert tojásba, majd a sajttal összekevert zsemlemorzsába forgatom.
Egy nagyméretű tepsit olajjal kikenek, a bepanírozott szeleteket egymás mellé rendezem, tetejét olajjal bespriccelem, és 200°C-ra előmelegített sütőbe teszem, és kb 1/2 óra alatt készre sütöm. Közben amikor a teteje pirulni kezd a hússzeleteket megforgatom, és tovább sütöm, amíg a másik fele is megpirul.
Metélő fokhagymás párolt rizzsel és joghurtos vegyes salátával tálaltam.