Hozzávalók:
Elkészítése:
Felteszek 6 dl tejet forrni, csipet sót szórok bele, és 6 dkg margarint felolvasztok benne. Ha forr beledobom a hosszú metéltet. és tartalék lángon, lefedve megfőzöm, majd kicsit hűlni hagyom.
Egy kb 20×30 cm-es tálat kivajazok.
A megtisztított sárgabarackot apró kockákra vágom.
A túrót átnyomom, vagy villával összetöröm.
A van. pudingot simára keverem a van cukorral, a cukorral, és a tojások sárgájával, majd hozzákeverem a túróhoz.
A tojásfehérjét csipet sóval keményre verem, és óvatosan a túrós masszához keverem, majd az egészet először a langyosra hűlt tésztával, majd a felaprított sárgabarackkal egyesítem.
A kivajazott tálba öntöm, és 150 °C-on, 35-40 perc alatt pirosra sütöm.
Porcukrozom, vagy forró barack dzsemmel tálalom.