Anna konyhája

Hideg őszibarack krémleves

dsc00003.JPG

Hozzávalók:

  1. sárga húsú őszibarack,
  2. tej vagy tejszín,
  3. 1 citrom leve,
  4. tejszín a díszítéshez

Elkészítése:

Az őszibarackokat megmosom, héját lehúzom, a magokat kiveszem, felkockázom. Pár darab barackot félreteszek a díszítéshez. A többit a turmixba dobom, tejjel vagy tejszínnel felöntöm, és simára turmixolom. Aki édesen szereti turmixolás előtt szórjon rá egy kis cukrot ! Azonnal tálba öntöm, citromlevet keverek hozzá, majd a felkockázott barackokat, és már tálalom is ! Keményre felvert tejszínhabbal és barack darabokkal díszítve tálalom.

dsc00076.JPG

 

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!