Hozzávalók:
- 2 tojás,
- 20 dkg cukor,
- 10 dkg margarin,
- sütőporos liszt, (kb 20-25 dkg )
- 1 kg őszi,-és sárgabarack vegyesen,
Elkészítése:
A cukrot a margarinnal és a tojással keverő géppel habosra keverem. Annyi sütőporos lisztet gyúrok hozzá, hogy puha, sima tésztát kapjak, ami már nem ragad a kezemhez. Két gombócot készítek belőle.Tepsi méretűre kinyújtom mindegyiket.
Margarinnal kikent, közepes méretű tepsibe ( 23×33 cm ) teszem az egyik lapot. Ráhelyezem a barackokat üregükkel lefelé, és rácsipkedem a másik lapot.
180 °C-os előmelegített sütőbe teszem, és 20-25 perc alatt megsütöm. A tepsibe hagyom kihűlni, porcukorral megszórom, és négyzetekre szeletelem, tálra rakom.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: