Anna konyhája

Málnás-vaníliás krém babapiskótán

 Hozzávalók.

  1. babapiskóta,
  2. 1 cs. vanília pudingpor,
  3. 5 dl tej,
  4. 2-3 ek cukor,
  5. 2,5 dl habtejszín,
  6. 25 dkg mascarpone krémsajt,
  7. 40 dkg málna

Elkészítése:

A pudingport 2-3 ek cukorral és 2 dl tejjel simára keverek, majd hozzáadom a maradék 3 dl tejet is, és sűrűre főzöm, majd időnként megkeverve lehűtöm.

Amíg hűl, kemény habbá verem a tejszínt.

A lehűlt és jól kikevert puding- krémhez hozzákeverem a mascarpone sajtot, majd a keményre vert tejszínt.

Egy üveg tál aljába öntöm a krém felét, elsimítom, kirakom a babapiskótával, megszórom a málna felével, majd beterítem a maradék krémmel. A tetejét kidíszítem a maradék málnával.

Hűtőbe teszem egy éjszakára, hogy összeérjen, és jól lehűljön.

 

 

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!