Gyümölcsös görög joghurt

Hozzávalók.

  1. 400 gr pilos görög natúr joghurt,
  2. 2 kiskanál fruktóz,
  3. friss gyümölcs : eper, málna, ribizli, őszibarack,….

Elkészítése.

A joghurtot az édesítőszerrel elkeverem. A gyümölcsöket alaposan megmosom, ha szükséges a héját eltávolítom, és apró darabokra szeletelem. Belekeverem az édesített joghurtba, kis tálakba adagolom, tetejét gyümölccsel díszítem.

Pillanatok alatt elkészíthető, fantasztikusan üdítő finomság a nyári nagy melegben!! 🙂

őszibarackos joghurt, málnaszemekkel a tetején

rengeteg málna a joghurtban, a tetején édesített natúr joghurt málnaszemmel

őszibarack és málna a joghurtban, egy szem meggyel a tetején

öszibarackos

málna-egres-barack vegyesen

sárgadinnye-őszibarack párosítás

Címkék: ,
Tovább a blogra »