Hozzávalók.
- 400 gr pilos görög natúr joghurt,
- 2 kiskanál fruktóz,
- friss gyümölcs : eper, málna, ribizli, őszibarack,….
Elkészítése.
A joghurtot az édesítőszerrel elkeverem. A gyümölcsöket alaposan megmosom, ha szükséges a héját eltávolítom, és apró darabokra szeletelem. Belekeverem az édesített joghurtba, kis tálakba adagolom, tetejét gyümölccsel díszítem.
Pillanatok alatt elkészíthető, fantasztikusan üdítő finomság a nyári nagy melegben!! 🙂
őszibarackos joghurt, málnaszemekkel a tetején
rengeteg málna a joghurtban, a tetején édesített natúr joghurt málnaszemmel
őszibarack és málna a joghurtban, egy szem meggyel a tetején
öszibarackos
málna-egres-barack vegyesen
sárgadinnye-őszibarack párosítás
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: