Anna konyhája

Gyümölcsös görög joghurt

022_18.JPG

Hozzávalók.

  1. 400 gr pilos görög natúr joghurt,
  2. 2 kiskanál fruktóz,
  3. friss gyümölcs : eper, málna, ribizli, őszibarack,….

Elkészítése.

A joghurtot az édesítőszerrel elkeverem. A gyümölcsöket alaposan megmosom, ha szükséges a héját eltávolítom, és apró darabokra szeletelem. Belekeverem az édesített joghurtba, kis tálakba adagolom, tetejét gyümölccsel díszítem.

Pillanatok alatt elkészíthető, fantasztikusan üdítő finomság a nyári nagy melegben!! 🙂

022_18.JPG

őszibarackos joghurt, málnaszemekkel a tetején

001_48.JPG

rengeteg málna a joghurtban, a tetején édesített natúr joghurt málnaszemmel

035_6.JPG

őszibarack és málna a joghurtban, egy szem meggyel a tetején

dsc00058.JPG

öszibarackos

dsc00182.JPG

málna-egres-barack vegyesen

dsc00184.JPG

dsc00179.JPG

dsc00129.JPG

sárgadinnye-őszibarack párosítás

dsc00125.JPG

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!