Anna konyhája

Fűszeres ponty zöldségágyon

 016_30.JPG

Hozzávalók:

  1. 6 szelet ponty,
  2. fokhagymás halfűszer,
  3. só,
  4. 1 ek pirospaprika,,
  5. 4-5 ek liszt
  6. olivaolaj,
  7. 1 db cukkini,
  8. 3 db zöld paprika,
  9. 3 db paradicsom,
  10. 2 fej vöröshagyma,

Elkészítése:

A ponty szeleteket besózom, fokhagymás halfűszerrel beszórom, olivaolajjal meglocsolom, és pár órára a hűtőbe teszem.

A cukkinit megtisztítom, vékony karikákra szelem, és besózva állni hagyom.

A hagymát, a paprikát, és a paradicsomot karikákra szeletelem.

Egy fedeles jénai tál alját olivaolajjal bespriccelem, a cukkini karikákat egy rétegbe lerakom.

A halszeleteket paprikás lisztbe forgatom, és a cukkinire fektetem. A felkarikázott paprikákat, a paradicsomot, és a vöröshagymát a hal köré rakom. olivaolajjal vékonyan meglocsolom, a fedővel lezárom, és 200°C-on , 1-1,5 óra alatt pirosra sütöm.

Kurkumás párolt rizzsel, tartármártással  tálalom,

Tartármártás egyszerűen és gyorsan.:

2 dl tejfölt, 1 dl majonézzel, 1 kk mustárral, csipet őrölt borssal, pici citromlével simára keverem, lehűtöm.

003_44.JPG

008_44.JPG

009_43.JPG

011_37.JPG

013_35.JPG

017_27.JPG

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!