Anna konyhája

Vaniliás puding málnával

007_42.JPG 

Hozzávalók:

  1. 2 cs csomag vanília puding,
  2. 1 l tej,
  3. 4-5 ek cukor,
  4. 30 dkg málna,
  5. 5 dl habtejszín,
  6. 2 csomag habfixáló,
  7. 10 dkg étcsokoládé,
  8. 5 dkg vaj,
  9. 1 kávéskanál étolaj

Elkészítése:

A vanília  pudingokat a leírásnak megfelelően elkészítem, és hűlni hagyom. Közben többször alaposan kikeverem.

Amikor langyosra hűlt a puding, keményre verem a tejszínt a habfixálóval és óvatosan a kihűlt pudingokhoz keverem.

Az étcsokit a vajjal és az olajjal együtt egy kis jénai tálba mérem, a mikróban megolvasztom, majd alaposan  kikeverem, hogy teljesen sima legyen.

Hat adagot készítek ebből a mennyiségből. Az üvegpohárba  belekanalazom a vaníliás  pudingot, közé rétegesen málnát szórok, amit vékonyan leöntök a megolvasztott étcsokival. a tetejére szintén csoki és málna kerül.

003_41.JPG

001_45.JPG

005_44_1.JPG

008_41.JPG

Fogyasztás előtt pár órára a hűtőbe teszem.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!