Anna konyhája

Csokis-aszaltbarackos exotikus csók

024_13.JPG

Hozzávalók:

  1. 20 dkg vaj vagy margarin,
  2. 20 dkg cukor,
  3. 2 tojás,
  4. 40dkg liszt,
  5. 1 sütőpor,
  6. 1 csom. vaníliás cukor,
  7. 15 dkg étcsokoládé ,
  8. 15 dkg aszalt sárgabarack,

Elkészítése.

A csokit és az aszalt barackot aprítóba teszem és darabosra őrlöm.

Az olvasztott vajat a cukorral, vaníliával és a 2 tojással habosra keverem keverőgéppel, majd hozzákeverem a sütőporos lisztet.Még éppen keverhető, elég tömör masszát kapok. Ehhez keverem még hozzá az aszalt barackos-csoki elegyet.

Sütőpapírral kibélelek egy nagy méretű tepsit, és két kanál segítségével diónyi halmokat rakok. Ez a mennyiség 2 tepsire elég.

180C-on 15-20 percig sütöm. Rácsra lehúzom és hagyom kihűlni.

010_30.JPG

017_18.JPG

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!