Hozzávalók:
- 1 csomag vanília puding,
- 1 csomag csokoládé puding,
- 1 l tej,
- 3-3 ek cukor,
- 30 dkg eper,
- 2,5 dl habtejszín,
- 1 csomag habfixáló,
- 10 dkg étcsokoládé,
- 5 dkg vaj,
- 1 kávéskanál étolaj
Elkészítése:
A vanília és csoki pudingokat a leírásnak megfelelően elkészítem, és hűlni hagyom. Közben többször alaposan kikeverem.
Amikor langyosra hűlt a puding, keményre verem a tejszínt a habfixálóval, elfelezem, és óvatosan a kihűlt pudingokhoz keverem.
Az étcsokit a vajjal és az olajjal együtt egy kis jénai tálba mérem, a mikróban megolvasztom, majd alaposan kikeverem, hogy teljesen sima legyen.
Hat adagot készítek ebből a mennyiségből. Az üvegpohárba rétegesen belekanalazom a vaníliás és a csoki pudingot, közéjük felaprított epret szórok, amit vékonyan leöntök a megolvasztott étcsokival. a tetejére szintén csoki kerül.




Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: