Hozzávalók:
- 6-8 db főtt burgonya,
- 5 db főtt tojás,
- 3 db főtt sárgarépa,
- 4-5 db uborka,
- 5-6 db friss retek,
- 2 fej lila hagyma
Hozzávalók a tartármártáshoz:
- 2 dl tejföl,
- 1 dl majonéz,
- 1 tk mustár,
- csipet só és őrölt bors,
- 1 tk frissen facsart citromlé
Elkészítése:
A tartár mártás hozzávalóit összekeverem.
A főtt burgonyát, tojást, sárgarépát apróra felkockázom, a nyers uborkát, hagymát, és retket felkarikázom.
Egy tálba teszem, ráöntöm a tartármártást, összekeverem, és pár órára a hűtőbe teszem, hogy összeérjen. Sültekhez kiváló köret!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: