Anna konyhája

Fejes saláta ecetes lébe

006_24_1.JPG

Hozzávalók.

  • 1 ek ecet,
  • 1 mk só,
  • 2 ek cukor,
  • 2,5 dl víz

Elkészítése:

Alaposan megmosom a fejes salátát. Egy pohárnyi vizet öntök egy tálba kb 1 ek 10%-os ecetet adok hozzá. kb 1 kk sóval, 2 ek cukorral ízesítem.  Oldódás után változtathatok még ezen az arányon ízlés szerint! 🙂

Mindig frissen készítem, mert elég gyorsan összeesik az ecetes lébe a saláta.

007_23.JPG

004_27_1.JPG

tojásos nokedlivel a legjobb !!

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!