Anna konyhája

Túrós-sajtos pogácsa

Hozzávalók:

  • 25 dkg liszt,
  • 1 cs sütőpor,
  • 25 dkg túró,
  • 25 dkg ráma margarin,
  • só,
  • 10 dkg reszelt sajt,
  • 1 tojás a lekenéshez,
  • reszelt sajt a szóráshoz

Elkészítése.

A sütőporos lisztet a túróval, reszelt sajttal, és a margarinnal összemorzsolom, megsózom, és összegyúrom. 15 percet lisztezett gyúrólapon pihentetem, majd 1 cm vastagra kisodrom, Tetejét rácsosra bevagdosom. pogácsa szaggatóval kiszaggatom, sütőpapírral bélelt tepsibe rakom. Tojással beecsetelem, reszelt sajttal beszórom, és 180°C-on megsütöm.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!