Anna konyhája

Szeder-meggy alapú gyümölcsleves eperrel

007_20.JPG

Hozzávalók.

  • 50 dkg szeder,
  • 50 dkg kimagozott meggy,
  • 50 dkg eper,
  • 20 db édeske,
  • 1 ek cukor,
  • 1,5 csomag vanília pudingpor,
  • 1 dl tej,

Elkészítése:

A megtisztított szedret és meggyet annyi vízben felteszem főni, hogy bőven ellepje.Ha felforrt, a tűzet elzárom és botturmixszal összeaprítom. Egy leves szűrőn átnyomom, a magokat kidobom. Az átszűrt sűrű levet visszateszem a tűzre.

A pudingport 1 ek cukorral és 1 dl tejjel simára keverem, és hozzáfolyatom a gyümölcsléhez. Édeskével ízlés szerint beédesítem, egyet forralok rajta, leveszem a tűzről, és azonnal hozzáöntöm a kettévágott eper szemeket, elkeverem, majd hűvösre teszem.

006_20.JPG

005_22.JPG

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!