Anna konyhája

Szecsuáni szezámmagos mártás

 

dsc08907_1.JPG

Hozzávalók a mártáshoz:

  • 4-5 újhagyma vékony karikákra szeletelve,
  • 1 ek szezámolaj,
  • 1 ek szezámmag,
  • 2 ek vörösborecet,
  • 3 ek szójamártás,
  • 1 kk bors,
  • 2 kk csípős csiliszósz

Elkészítése:

A hozzávalókat összekeverem, hűtőbe teszem, és már tálalható is.

Ez a mártás része a bundázott csirke pekingi módra receptnek.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!