Hozzávalók:
Elkészítése:
A mellfilét 2-3 cm-es kockákra vágom, sózom, borsozom.
A tojást egy tálba felütöm, sózom, borsozom, beleteszem a krémsajtot, a lisztet, az olajat, és krém simaságúra keverem. A palacsinta tésztánál sűrűbb kell, hogy legyen. A liszt mennyiségével tudom szabályozni a sűrűséget, vagy ha sűrűnek találom, kis tejjel lehet hígítani.
Beleteszem a mellfilé kockákat, közben megforrósítom az olajat. Magasabb falu serpenyőben választok, hogy bőséges olajban tudjam sütni. A húskockákat vastagon bemártom a sajtos masszába, és közepes erősségűre leveszem a lángot. Egyszerre nem teszek bele sokat, hogy a húsdarabkák ne süljenek össze. Pár perc alatt világos barnára sütöm, és papírtörlőn lecsöpögtetem.
Rizzsel tálalom, de feltétlenül adok hozzá fokhagymás, vagy kapros-joghurtos mártást.