Sajtos bundás mellfilé chilis öntettel

 

Hozzávalók:

Elkészítése:

A tojást felverem, majd hozzáadom a csipetnyi sót és a tejfölt.

A zsemlemorzsát összekeverem a reszelt sajttal és egy pici sóval.

A mellfilé kockákat először lisztbe teszem, majd tojásba mártom, végül vastagon a sajtos morzsába forgatom.

Egy jénai tálat vékonyan olajjal kikenek, a bundázott mellfiléket egymás mellé teszem, majd a tetejüket olajjal bepermetezem. 200 °C-on ropogós-pirosra sütöm. Amikor a teteje szép piros ,a husikat megforgatom, megpirítom.

Párolt rizst és chilis öntetet adtam hozzá.

Az öntethez 2 ek ketchupot, 1 ek chiliszószt és 1 ek. majonézt kevertem össze.

 
 
Címkék: ,
Tovább a blogra »