Tészta hozzávalói:
Töltelék hozzávalói:
Elkészítése:
A liszthez hozzáadom a sütőport, a vajat, a cukrot, a tojást, a citromot, és összegyúrom. A tésztából félreteszek egy részt, a nagyobb részét vékonyra kisodrom, és egy kivajazott, 32×32 cm-es tepsibe teszem. Sárgabarack lekvárral jól megkenem.
A töltelékhez való cukrot habosra keverem a tojások sárgájával, ízesítem a vaníliás cukorral, és hozzáadom a darált diót.
Keményre verem a tojásfehérjéket egy csipet só hozzáadásával, majd a diós masszához keverem. A lekvárral megkent tésztára kenem.
A félretett tésztából vékony rudakat sodrok, és a tészta tetejét berácsozom. 180 °C-on megsütöm. A tepsibe hagyom kihűlni, majd a tepsibe felszeletelem, porcukorral megszórom, és tálra rendezem.