Anna konyhája

Majoránnás, kacsazsíros májas krém

Hozzávalók.

  • 60 dkg csirkemáj,
  • 1 fej vöröshagyma,
  • 5-6 ek kacsazsír,
  • 5-6 gerezd fokhagyma,
  • só,
  • bors,
  • darált csípős paprika,
  • 1 kk majoránna,

Elkészítése:

Megtisztítom a májat, felaprítom a vöröshagymát, és a kacszsírral együtt tűzre teszem. Közepes lángon , kevergetve a máj kifehéredéséig sütöm, majd sózom, borsozom, majoránnát, és darált paprikát szórok rá. A lángot leveszem, elosztót teszek alá, és lassan hagyom főni. Kb 20-25 perc alatt puhára fő, zsírjára sül.Beleaprítom a fokhagymát, és leveszem a tűzről. Hagyom kicsit hűlni.

Húsdarálón ledarálom, tálaló tálba teszem, és hűtőbe rakom.

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!