Anna konyhája

Borsó főzelék

015_6.JPG

Hozzávalók:

  • 60 dkg kitisztított borsó,
  • 2 ek olaj,
  • 1 ek liszt,
  • 1 kk cukor,
  • 2 dl víz,
  • 1/2 kk pirospaprika,
  • só,
  • bors,
  • 1 ek tejföl

Elkészítése.

Megforrósítom az olajat, belekeverem a lisztet. mielőtt színesedne hozzáöntöm a borsót, meghintem pici cukorral, és együtt pirítom pár percig. Megszórom a paprikával, elkeverem, felöntöm vízzel. Simára keverem, sózom, borsozom, és lassú tűzön hagyom főni, időnként megkeverem. Friss borsó 20-25 perc alatt megfő. Leveszem a tűzről, belekeverem a tejfölt, és máris tálalom. Nálunk a fasirt a nyerő hozzá!

012_6.JPG

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!