Anna konyhája

Szilvalekváros pogácsa

 

Hozzávalók:  bármilyen natúr pogácsa tészta

Elkészítése:

A pogácsák kiszaggatása után leeső tészta darabokat összegyúrom, 15 percet pihentetem, majd 1/2 cm vékonyra sodrom. 7-8 cm-es négyzeteket vágok belőle, a közepébe szilvalekvárt teszek, a négy csücskét középen összecsípem, és kivajazott tepsibe rakom. Tetejét tojással bekenem és forró -180 °C – sütőbe 20 perc alatt megsütöm.

001_35_masolata.JPG

003_34_masolata.JPG

014_5.JPG

016_5.JPG

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!