Hozzávalók.
- 60 dkg mellfilé,
- 3 dkg reszelt sajt, (parmezán)
- 2 dl sör,
- 2 db tojás,
- rozmaring,
- kakukkfű,
- só,
- liszt,
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A tojások sárgáját a sörrel simára keverem, majd hozzáadom a zöld fűszereket, a sajtot, a sót, és annyi lisztet, hogy sűrű tésztát kapjak. A tojásfehérjébe pici csipet sót szórok, és kemény habbá verem. A tésztamasszához adom.
A csirkemelleket hosszú csíkokra vágom, besózom. Először lisztbe, majd a sörös masszába mártom, és forró, bő olajba kisütöm. Tortilla csipsszel és sajtos-joghurtos mártogatóssal tálalom.
Hozzávalók:
-
20 dkg natúr krémsajt
-
15 dkg natúr joghurt
-
1 csokor snidling,
-
1 tk (csípős) mustár
-
só, bors
Elkészítés:
A krémsajtot krémes állagúra keverem a joghurttal. Belekeverem a megmosott, leszárított és apróra vágott snidlinget és a mustárt. Ízesítem sóval és borssal.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: