Anna konyhája

Sörtésztába bújt mellfilé

 027_3.JPG

Hozzávalók.

  • 60 dkg mellfilé,
  • 3 dkg reszelt sajt, (parmezán)
  • 2 dl sör,
  • 2 db tojás,
  • rozmaring,
  • kakukkfű,
  • só,
  • liszt,
  • olaj a sütéshez

Elkészítése:

A tojások sárgáját a sörrel simára keverem, majd hozzáadom a zöld fűszereket, a sajtot, a sót, és annyi lisztet, hogy sűrű tésztát kapjak. A tojásfehérjébe pici csipet sót szórok, és kemény habbá verem. A tésztamasszához adom.

A csirkemelleket hosszú csíkokra vágom, besózom. Először lisztbe, majd a sörös masszába mártom, és forró, bő olajba kisütöm. Tortilla csipsszel és sajtos-joghurtos mártogatóssal tálalom.

015_11.JPG

Hozzávalók:

  • 20 dkg natúr krémsajt
  • 15 dkg natúr joghurt
  • 1 csokor snidling,
  • 1 tk (csípős) mustár
  • só, bors

Elkészítés:

A krémsajtot krémes állagúra  keverem a joghurttal. Belekeverem a megmosott, leszárított és apróra vágott snidlinget és a mustárt. Ízesítem sóval és borssal.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!