Anna konyhája

Bélszín Stroganoff módra

karacsony_2009_209.jpg

Hozzávalók.

  • 50 dkg bélszín,
  • 2 fej vöröshagyma,
  • 25 dkg gomba,
  • 3 dl tejszín,
  • 2 ek vaj,
  • 1 ek mustár,
  • 3-4 db savanyú csemegeuborka,
  • só,
  • őrölt bors.

Elkészítése:

A bélszínt csíkokra vágom.

A hagymát egy kevés olajon üvegesre párolom, majd ráteszem a húst és megpirítom. Sózom, borsozom, hozzáadom a mustárt, a felszeletelt gombát, és felöntöm tejszínnel. Hagyom pár percig forrni, majd hozzáadom a csíkokra felvágott uborkát.Forrásig hevítem, és megvárom amíg besűrűsödik.

Párolt rizzsel tálalom.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!