Anna konyhája

Magyaros zsebes pizza

017_8_.JPG
 

Hozzávalók:

  • pizza tészta,
  • tejföl,
  • sonka, kolbász,
  • vöröshagyma,
  • reszelt sajt,
  • 1 db tojás a lekenéshez.

Elkészítése.

Egy adag pizza tésztát sodrófával kör alakúra nyújtok, felét megkenem tejföllel, kolbászkarikákat, sonka kockákat szórok rá, vöröshagyma karikákkal, majd reszelt sajttal beszórom. Ráfordítom a tészta másik felét, és a szélét visszapörgetem, így lezárom a batyut. Tetejét felvert tojással megkenem, reszelt sajttal jól beszórom, és mehet az előmelegített, 200°C-os sütőbe. 15-20 perc alatt aranysárgára, ropogósra sül. Azonnal tálalom, frissen a legfinomabb, de később is meg lehet enni. 🙂

001_14_.JPG

004_15_.JPG

008_13_.JPG

013_12_.JPG

015_10_.JPG

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!