Anna konyhája

Pisztráng fokhagymás-fűszeres vajban sütve.

0032.JPG 

Hozzávalók:

  • pisztráng egészben hagyva,
  • 10 dkg szobahőmérsékletű vaj,
  • 1 tk aprított kapor,
  • 1tk aprított petrezselyem levél,
  • 5-6 gerezd zúzott fokhagyma,
  • só, bors,

Elkészítése:

A halat alaposan, folyó vízben megmosom.

A puha vajat a fűszerekkel alaposan összekeverem.

A halat kívül, belül besózom, és a fűszeres vajjal bedörzsölöm.  Kivajazott tűzálló tálba fektetem, és lefedem. Jó előtte nap elkészíteni, és másnap sütni.

200 °C-os sütőben kb 20 percet sütöm. Ha megpuhult a hal, leveszem a tetőt és megpirítom.

Színes-zöldséges rizst készítek hozzá.

0022.JPG

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!