Anna konyhája

Narancsos zabpehely tallérok

Hozzávalók.

  • 8 dl zabpehely,
  • 1/2 dl liszt,
  • 4 kávéskanál sütőpor,
  • 3 kk. vaníliás cukor,
  • 1,5 dl cukor, (aki édesszájú többet is tehet bele )
  • 18 dkg olvasztott vaj,
  • 3 tojás,
  • 2 bio narancs reszelt héja,

Elkészítése:

A száraz összetevőket egy tálban összekeverem , beleütöm a tojást, hozzáöntöm az olvasztott vajat, és összekeverem.Sütőpapírral bélelt sütőlapra  kanállal diónyi halmokat rakok. A halmok között helyet kell hagyni, mert sülés közben terülnek. 180 °C-on 15 perc alatt megsülnek. Amikor kihűlnek megszilárdulnak, ropogósak lesznek.

001_11_.JPG

003_14_.JPG

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!