Anna konyhája

Húsos palacsinta

Hozzávalók:

  • pörkölt, (csirke,sertés egyaránt jó )
  • palacsinta,
  • tejföl

Elkészítése.

Csont nélküli pörköltet készítek, (vagy kicsontozom ) levesebbet az átlagosnál. Kiszedem a hús a léből és húsdarálón ledarálom

Palacsintát készítek a szokott módon. Minden palacsintába egy jó evőkanálnyi darált pörköltet teszek, feltekerem és tűzálló tálba egymás mellé rakom. 200°C-on jól átforrósítom.

1 ek lisztet kikeverek 1 ek tejföllel és a megmaradt lét felmelegítem, besűrítem vele.Kézi mixerrel megturmixolom. hogy teljesen sima krémszerű legyen.

Tálalásnál a tányérra teszem a forró húsos palacsintát és nyakon öntöm a meleg mártással.

009_8_.JPG

010_8_.JPG

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!