Anna konyhája

Gombás tojásrántotta

006_7_.JPG 

Hozzávalók:

  • 1/2 kg gomba,
  • 1 ek. zsír,
  • vöröshagyma,
  • só,
  • 6 tojás.
  • őrölt pirospaprika

Elkészítése.

Maradt egy kis pecsenyezsírom kb egy evőkanálnyi. Ebbe tettem fel párolni a megtisztított és felaprított vöröshagymát. Hozzáadtam az alaposan megmosott, felszeletelt csiperke gombát.Megsóztam és közepes lángon hagytam, hogy elfője a levét. Amikor zsírjára lesült, hozzákevertem az előtte felvert tojásokat. Erősebb lángon, gyorsan kevergetve, megforgatva lágyra sütöttem, pirospaprikával megszórtam és tálaltam.

004_3_.JPG

005_9_.JPG

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!