Anna konyhája

Vödrös savanyúság

  

Hozzávalók: ( 20 l -es légmentesen záródó edény )

  • 5 l víz,
  • 1 l 10%-os ecet,
  • 1 kg cukor,
  • 6 ek. só,
  • 3 mokkáskanál borkénpor,
  • 6 mk. szalicil,
  • egész bors – 1 ek.
  • babérlevél – 10-12 db,
  • mustármag – 1 ek.
  • megtisztított, felszeletelt torma – 4-5 szál,
  • cecei paprika, uborka, karfiol, zöld paradicsom, zöld félig érett szilva, sárgarépa, ……stb

Elkészítése:

Elkészítem a levet, a tartályba öntöm és folyamatosan rakom bele a megtisztított zöldségeket. 1-2 hét után már fogyasztható.

Bármikor hozzá lehet tenni, finom, ropogós marad. Mindig lé legyen rajta.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!