Hozzávalók:
Elkészítése:
A cukrot a margarinnal és a tojással keverő géppel habosra keverem. Annyi sütőporos lisztet gyúrok hozzá, hogy puha, sima tésztát kapjak, ami már nem ragad a kezemhez. Két gombócot készítek belőle. Fóliába csomagolom, és 1 órára a hűtőbe teszem. Tepsi méretűre kinyújtom mindegyiket.
Margarinnal kikent, közepes méretű tepsibe ( 23×33 cm )teszem az egyik lapot. Kimagozott meggyet szórok rá, tetejét megcukrozom ( ízlés szerint ) és ráterítem a másik lapot. Tetejét villával megböködöm, hogy a gőz ki tudjon menni.
180 °C-os előmelegített sütőbe teszem, és 20 25 perc alatt aranybarnára sütöm. A tepsibe hagyom kihűlni, porcukorral megszórom, és négyzetekre szeletelem, tálra rakom.